OPPDATERINGER

Versjon 1.33 er siste lanserte versjon. Denne kan lastes ned via linken under.

Se avsnittet «versjonsnytt» under for å lese om hvilke endringer som er gjort på de ulike versjonene.

Vi minner om at våre kunder på Extensor Online må ta kontakt med Funn IT for å bestille oppdateringer av Extensor 05 i deres miljø.

Vi sender også ut informasjon via kundebrev når vi lanserer nye hovedversjoner.


Oppdatering av Extensor 05 gjøres i to operasjoner: oppdatering av programfiler og oppdatering av database.

Databaseoppdateringen trenger bare å kjøres én gang per database og kan kjøres fra en vilkårlig maskin så lenge denne er satt opp med tilkobling mot databasen. Oppdateringen av programfiler må så kjøres på alle maskiner som skal bruke Extensor 05.

Normal prosedyre er å installere programoppdateringen på én enkelt maskin først for deretter å installere databaseoppdateringen fra denne samme maskinen. Deretter gjentar du kun programoppdateringen på de resterende maskinene som skal bruke Extensor 05.

Det er alltid en god rutine å kjøre en backup av databasen før du gjør endringer på systemet, vi anbefaler på det sterkeste at dette gjøres hver gang før du oppdaterer Extensor 05.

VERSJONSNYTT – Hva er nytt i Extensor?

Her finner du versjonsbrev knyttet til oppdateringene av Extensor 05. Her kan du lese om all ny funksjonalitet og forbedringer som er lansert i de ulike versjonene.

Filene lastes ned i pdf-format.

PROGRAMTILLEGG

Nedenfor ser du tilgjengelige programtillegg til Extensor 05.

EXTENSOR BACKUP

Etter installasjon kommer dette opp som valg i Extensor 05 under «Fil»-> «Sikkerhetskopiering / gjenoppretting».

Vi anbefaler alle våre kunder om å ta sikkerhetskopi minimum 1 gang i uken.

EXTENSOR STATISTIKK- TILLEGG

Dette innholder en Årsrapport-mal for fysioterapeuter som skal rapportere nøkkeltall til kommunen. Malen er laget på basis av NFFs anbefaling, og sørger for at fysioterapeuten på noen få museklikk har en ferdig årsrapport.

OBS! Etter nedlastning må man først pakke ut filen (høyreklikk -> pakk ut alle filer). Når det er gjort dobbeltklikker man på filen ExtensorOppdatering.exe. Ved installasjon blir mappen «Statistikk» lagret på maskinen din. I noen tilfeller blir den lagret direkte på C-partisjonen. Da må mappen flyttes inn under ExtensorFelles-mappen. Denne ligger normalt på C:/Programfiler (x86)/ExtensorFelles.

Når dette er gjort kan man logge inn i Extensor. Da finner man årsrapporten under Fellesadm ->Statistikk ->Rapporter->Årsrapport->Årsmelding fysioterapeut.

FILER

Via linkene under vil du finne diverse filer for bruk i Extensor 05.

Dokumentmaler

Notatmaler

Spørreskjemaer

RB-filer